جایگزین سیر سیاه 2020-06-30
بهترین روش خوردن سیر خام که نمیدانستید
با توجه به وضعیت بدن شما، مصرف توصیه شده حدود 1 تا 3 حبه سیر سیاه در روز است اما ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. سیر خام و سیر سیاه به نظر نمی رسد عوارض جانبی خاصی داشته باشد، اما با این حال سیر سیاه ممکن در برخی موارد عوارض جانبی به همراه داشته باشد. سیر سیاه به محافظت از کبد در برابر اسیب های ناشی از قرار گرفتن مداوم در معرض مواد شیمیایی داروها، الکل و میکروب ها کمک زیادی می کند.سیر سیاه ممکن است در شرایط مزمن کبدی مانند کبد چرب و آسیب های کبدی نیز مفید باشد.
سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانها به ویژه اس-آلیل سیستئین است که میتواند متابولیسم را افزایش داده و تجمع چربی را کاهش دهد. مصرف سیرسیاه میتواند به کنترل قند خون کمک کرده و از مشکلات مربوط به دیابت جلوگیری نماید. این ماده میتواند سطح قند خون را تنظیم کند و از افزایش خطر بروز مشکلات جدی مرتبط با دیابت جلوگیری کند. پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوهای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ میدهد. همچنین دارای طعم گرم و ملسی با بوی خاصی است که متفاوت از سیر سفید می باشد.این محصول حاوی مقادیر بیشتری از آنتیاکسیدان و مواد مفید دیگر است که می تواند برای سلامتی قلب، سیستم ایمنی، و مقابله با التهابات بدن مفید باشد.
برای نگهداری سیرسیاه، میتوانید آن را در محیط خنک و خشک نگهداری کنید تا از فاسد شدن جلوگیری کنید. همچنین، میتوانید سیرسیاه را درون یک ظرف آبگریز قرار داده و در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری آن افزایش یابد. همچنین، میتوانید سیرسیاه را خشک کرده و درون ظروفی محکم بستهشدهنگهداری کنید تا بتوانید از آن برای طولانیترین مدت زمان ممکن استفاده کنید. سیر سیاه می تواند بدون افزودن کالری زیادی به غذاها طعم آن ها را دلچسب تر کند.
شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. سیر سیاه علاوه بر خواص سلامتی به عنوان یک ادویه محبوب در آشپزی به کار میرود که می توان در تهیه غذاهای مختلف، خورشها، و حتی سسها استفاده کرد تا طعم خاص و خوشمزهای به غذا بدهد. اگرچه سیر سیاه به اندازه سیر خام تازه رواج ندارد، اما در ایران به گزارش ایلنا در سمنان تولید آن شروع شده است. با توجه قیمت بالای آن ما در این جا روش تهیه سیر سیاه در منزل را آورده ایم. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. جالب است بدانید که سیر سیاه تمام خواص سیر سفید را 3 برابر بیشتر دارد.
ترکیباتی مانند لینولئیک اسید و ایدومتاتین که در روغن سیر سیاه یافت میشوند، میتوانند در کاهش فشار خون و کنترل سطح کلسترول موثر باشند. افرادی که با مشکلات التهابی مفصلی مانند التهاب مفاصل آشنا هستند، میتوانند از مصرف روغن سیر سیاه بهرهبرداری کنند. تحقیقات نشان داده است که ترکیبات موجود در این روغن میتوانند در بهبود التهابات مفصلی و کاهش درد مفاصل موثر باشند. در مقایسه با سیر معمولی ، سیر سیاه مقدار کمتری آلیسین دارد، آلیسین مسئول برخی از فواید سیر معمولی است اما سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان است. خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود.
این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد. اگر بخواهیم بیشتر به مقایسه سیر سیاه و سیر سفید بپردازیم، باید بگوییم که میتوان سیر سیاه را برای بهرهمند شدن از مزایای درمانی آن، قبل از صبحانه میل کنید؛ اما خوردن سیر سفید به صورت ناشتا ممکن است باعث اذیت شدن معده شود. اگر میخواهید بدانید که سیر سفید بهتر است یا سیر سیاه، باید ابتدا به کاربرد و نیاز خود توجه کنید؛ زیرا هرکدام از این محصولات کاربرد و خواص ویژه خود را دارند و نمیتوان گفت که کدام یک از آنها بهتر است. برای استفاده از سیرسیاه در آشپزی، میتوان آن را به صورت خام یا پودرشدهبه سسها، ترشیها، مرباها و حتی دسرها اضافه کرد. این ماده میتواند طعم گوشتها را نیز تقویت کند، به خصوص گوشتهای چرخشده مانند کتلت و مرغ.
به عنوان مثال، سیر سیاه ترکیباتی مانند آلیسین را دارد که گاهی اوقات میتواند منجر به ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز یا ناراحتی معده، به ویژه در افرادی شود که معده حساس دارند. کسانی که مستعد رفلاکس اسید هستند نیز ممکن است متوجه افزایش علائم شوند، زیرا گاهی اوقات سیر میتواند اسفنکتر تحتانی مری را شل کند و به اسید معده اجازه دهد تا بالا برود. سیر سیاه نوعی سیر کهنه شده است که از طریق فرآیند تخمیر تولید میشود که شامل قرار دادن پیازهای سیر تازه در معرض حرارت کنترل شده (حدود ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی گراد) و رطوبت (۸۰ تا ۹۰ درصد) برای چند هفته است.
سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک میکند. با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمیتواند کاهش وزن را تضمین کند. برخی افراد متوجه می شوند که سیر سیاه به سلامت دستگاه گوارش آن ها کمک می کند. سیر سیاه نوعی خاص از سیر خام است که به دلیل خواص شگفتانگیز سلامتی و ویژگیهای بدون بوی خود توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این نوع سیر از طریق تخمیر ساقههای سیر تازه در دما و رطوبت بالا در طی هفتهها به دست میآید. این فرآیند نه تنها رنگ، طعم و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه آنتیاکسیدانها و خواص ضدالتهابی آن را نیز افزایش میدهد، که باعث میشود انتخاب بهتری نسبت به سیر معمولی باشد.
این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود. می توانید سیر سیاه را بخوبی له کنید سپس به آن روغن زیتون، بالزامیک و لیمو ترش و ادویه هایی چون نمک و فلفل بیفزاید و به عنوان یک سس رژیمی و کاربردی از آن استفاده کنید. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبههای سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط میشود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن میشود. سس سیر را میتوان برای طعم دادن به بسیاری از غذاها و بشقابها مانند استیک، ماهی، غذاهای دریایی، گوشت گوسفند، دنده، مرغ، تخممرغ و سبزیجات استفاده کرد.[۱][۲] از این سس به عنوان چاشنی نیز استفاده میشود. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند.
سیرسیاه یک ماده خاص است که طعمی شبیه به سیر پخته یا سرخشدهدارد، اما همراه با نتهای شیرین و خوشمزهای که یادآور طعم کشمش و سرکه بالزامیک است. این ماده میتواند به صورت خام یا پودری به منوهای مختلف غذایی اضافه شود و طعم دلچسب و متفاوتی به غذاها ببخشد. التهاب در مغز یکی از عوامل اصلی کاهش حافظه و نقص شناختی با گذشت زمان است. خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی سیر سیاه آن را به انتخابی عالی برای حمایت از سلامت مغز تبدیل کرده است. شاید خوردن سیر خام چندان خوشآیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروبها موثر است.
برخی افراد ممکن است به دلیل مزه تند و تیز و بوی بد سیر، از خوردن و مصرف آن صرف نظر کنند یا آن را دوست نداشته باشند. در اینجاست که میتوانند به سراغ مصرف سیرهای سیاه بروند؛ زیرا این نوع سیرها در مقایسه با سیرهای خام، مزه شیرینتر و بهتری دارند و دارای یک بافت الاستیک بوده و قابل جویدن هستند. در جدول زیر، مقایسه سیر سیاه و سیر سفید از نظر ارزش غذایی را مشاهده میکنید. سیر سیاه به دلیل محتوای بالای آنتیاکسیدانها و ترکیبات بیواکتیو منحصر به فرد خود با پیشگیری از سرطان مرتبط است.
آنتی اکسیدان ها بیشتر در مواد غذایی وجود دارند که سیر یکی از مواد غذایی است که آنتی اکسیدان زیادی دارد. سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است. سیر حاوی "آدنوزین" است، ماده ای که فیبرین، پروتئین لخته کننده خون را مهار می کند. می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد.
همچنین می توانید بجای استفاده از سس ها و چاشنی های پرکالری و چاق کننده از یک جایگزین خوش طعم و کم کالری مثل سیر سیاه استفاده کرد. در ادامه، ۵ فایده برتر سیر سیاه آورده شده است که چرا ممکن است انتخاب بهتری برای سلامتی شما باشد. فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه میشود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزهدار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده میشود. اگرچه سیر خام قویترین اثر درمانی را دارد، اما سیر پختهشده نیز مفید است.
این فرآیند طولانی شامل پخت و کاراملیزه کردن (یا همان جوشاندن) سیر در دمای پایین است که بر روی اسیدهای آمینه و قندهای داخل سیر تاثیر میگذارد و باعث تیره شدن حبهها میشود. مطالعات نشان داده اند که فرآیند تخمیر همچنین جذب مواد مغذی موجود در سیر را برای بدن آسان تر می کند. در این روش بعد از بیدار شدن از آب مقدار کمی از سیر سیاه را با یک لیوان آب بخورید. نیم ساعت بعد از خوردن سیر سیاه می توانید صبحانه خود را میل کنید. این روش مصرف سیر سیاه به بهبود گوارش و افزایش سوخت وساز شما کمک می کند. اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید حتما پیش از استفاده از سیر سیاه با پزشک خود مشوت کنید.
واکنشهایی از قبیل واکنش میلارد در سیر سیاه ، در طی فرآیند حرارتی ، باعث تغییر در برخی از مواد شیمیایی آن می شود. سیر سیاه از چند سال قبل به سایر کشورهای اطراف معرفی شده و در این اواخر، توسط سرآشپزهای معروف دنیا برای تهیه مرغ، ماهی، سوپ و سایر غذاها به کار برده شده است. در طی فرآیند تخمیر رنگ سیر، سیاه میشود، همچنین بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند.
سیر را طوری بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود. طی فرایند تولید سیرهای سیاه، تغییرات زیادی در آن ایجاد میشود که مهمترین آنها، تغییر رنگ سیر از سفید به سیاه است؛ همچنین مزه تندی شدید آن از بین رفته و بافتی چسبناک پیدا خواهد کرد. میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید.
با توجه به تفاوتهای طعم و مزه، استفاده از سیر سیاه در آشپزی میتواند به غذاها طعم ویژهای بدهد و به رژیم غذایی روزانه اضافه شود. همچنین با امکان خشک کردن و نگهداری طولانیتر، سیر سیاه میتواند یک جایگزین عالی برای سیر سفید باشد. از این رو، ارزش غذایی و خواص بینظیر سیر سیاه را نمیتوان نادیده گرفت و مصرف این محصول را به همه توصیه میکنیم. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است.
سیر سیاه دکتر بیزبا این حال، بهتر است قبل از استفاده، نکات احتیاط و روشهای مصرف را به خوبی بشناسید و در صورت لزوم با پزشک خود مشورت کنید. – همانند هر مکمل غذایی دیگر، همیشه توصیه میشود قبل از شروع مصرف، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. تمامی حقوق برای وبسایت رژیم آنلاین تخصصی دکتر روشن ضمیر (آردایت) محفوظ است. شیشه یا هر ظرفی که به دما مقاوم است و درب آن بخوبی بسته می شود نیز گزینه مناسبی است. فروشگاه تخصصی حیلامات فعالیت خود را از بهمن ۱۴۰۰ با هدف ارائه مستقیم کالا با بهترین کیفیت و قیمت به خریداران محترم آغاز کرده است. ما در حال حاضر به بیش از ۳۰ استان ارسال و بیش از ۲ هزار سفارش را ارسال کردهایم.
سیر سیاه به دلیل کاربردهای مختلف در آشپزی و فواید بالقوه برای سلامتی، از جمله خواص ضد التهابی، تقویت کننده سیستم ایمنی و محافظت از قلب، یک محصول غذایی بسیار ارزشمند است. سیرسیاه یک نوع سیر معمولی است که به مدت چند هفته زمان طولانی تحت شرایط با رطوبت بالا تخمیرشده و سپس خشک میشود. این فرآیند به سیر رنگ تیره و بافت چسبناک میدهد و طعم تند معمولی آن را حذف کرده و جایگزین آن چیزی ملایمتر و پیچیدهتر میکند.
پنج مدل از بهترین ماسک برای شفافیت، زیبایی، رفع آکنه و آبرسانی پوست که در این مقاله به آموزش آن پرداختیم.
مانند سیر خام تازه ، سیر سیاه نیز میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه؛ ممکن است به کاهش قند و عوارض مربوط به دیابت کمک کند. یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه این است مانند سیر خام تازه، دارای مواد آنتی اکسیدانی و سایر مواد مغذی مفید است که میتواند به بهبود سلامتی کمک کرده و احتمال بروز بعضی بیماریها را کاهش دهد. سیرسیاه یک ماده غذایی منحصر به فرد است که با تحت شرایط خاصی از دما و رطوبت، تبدیل به یک محصول جدید و کارآمد میشود. این نوع سیر، با رنگ تیرهای که دارد، خواص ویژهای دارد که از سیر سفید معمولی متمایز میکند. از جمله خواص این محصول میتوان به طعم ملایمتر و طراوت بیشتر آن نسبت به سیر تازه اشاره کرد.
این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین میشود. سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده میشود. با مصرف منظم این روغن، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی میتواند کاهش یابد. اگرچه سیر سیاه بتازگی مورد توجه قرار گرفته است اما قرنها وجود داشته و مورد استفاده قرار میگیرد. در این فرآیند سیر را در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه به مدت ۳۰ تا ۹۰ روز نگه می دارند.
همانطور که گفته شد سیر سیاه طی یک فرایند چند هفته ای که بر روی سیر سفید انجام می شود بدست می آید و این فرایند باعث می شود خواص و فواید سیر چند برابر بشود.در ادامه به برخی از خواص سیر سیاه اشاره ای می کنیم. سیر سیاه دارای ترکیبات فوق العاده ای است که 2 ترکیب مهم آن SAC و SAMC است و بر اساس مطالعات علمی نشان داده شده است که تاثیرات بسیار قوی دارند و به عنوان یک عامل مهم در کاهش دهنده کلسترول خون می باشد. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش میدهد. سیر سیاه یک نوع فراورده از سیرهای معمولی است که روند تولید آن به این صورت است که ابتدا سیر سفید را برای مدت چند هفته در شرایط خاص تخمیر کرده و سپس آنها را خشک خواهند کرد. از آنجایی که نمک در فرآیند تخمیر نقش دارد، سیر تخمیر شده به طور کلی دارای سدیم بیشتری نسبت به سیر تازه است. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است.
محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد. سیر سیاه به دلیل طعم شیرین و ملایم، بیشتر برای مصرف خام یا چاشنی مناسب است و نمیتواند کامل جایگزین سیر سفید در آشپزی شود. فرآیند تبدیل سیر سفید به سیر سیاه یک فرآیند ویژه است که طعم و بافت آن را تغییر میدهد و همچنین خواص بهداشتی آن را افزایش میدهد.
توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر لهشده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که بهطور سنتی با استفاده از هاون چوبی له میشود. با این حال، همواره توصیه میشود قبل از مصرف هرگونه محصول غذایی و مکمل غذایی، مشورت حرفهای داشته باشید. – دوز مصرف مناسب باید براساس وزن، سن و وضعیت سلامت شما تعیین شود. سیر تازه تقریباً ۶۳٪ آب ، ۲۸٪ کربوهیدرات (فروکتان ها) ، ۲.۳٪ ترکیبات گوگردی ، ۲٪ پروتئین (آلییناز) ، ۱.۲٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و ۱.۵ درصد فیبر دارد.سیر تازه حاوی مقدار زیادی g-glutamylcysteines دارد. این ترکیبات به طور طبیعی در طول ذخیره سیر در دمای سرد می توانند هیدرولیز و اکسید شده و آلین تشکیل می دهد.
این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش میدهد و طعم ملایمتر و شیرینتری دارد. اگرچه سیر سیاه و طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری به اندازه سیر معمولی رایج نیست. اما شما می توانید برند معروف سیر سیاه دکتر بیز را از فروشگاه اینترنتی معتبری چون حیلامات بخرید. این فروشگاه با دارا بودن گارانتی ضمانت و اصالت کالا به شما محصولات به روز و معتبر را عرضه می کند. روغن سیر سیاه به دلیل خواص فراوان و دارا بودن ترکیبات مفید برای بدن، جایگاه ویژهای در عرصه سلامت و آشپزی به دست آورده است.
شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. این روغن قدرتهای ضدالتهابی و ضدویروسی قابل توجهی دارد که میتواند در مقابله با عفونتهای میکروبی و ویروسی مورد استفاده قرار بگیرد.
افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. آلیسین یک تیوسولفینات (حاوی گوگرد) است که همراه با سایر ترکیبات سیر؛ خواص ضد دیابتی ، آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد التهابی دارند. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود. استفاده از سیرسیاه در آشپزی امری جذاب و متفاوت است که به غذاها طعم ویژهای میبخشد.
این مولکولهای ناپایدار میتوانند به بیماریهای قلبی، سرطان و پیری زودرس منجر شوند. ترکیبات فعال موجود در روغن سیر سیاه مانند تیموکینون و تیموهیدروکینون دارای خاصیت آنتیاکسیدانی هستند که با ترمیم سلولهای آسیبدیده، جوانسازی پوست را تسهیل میکنند و بهبود فعالیت سیستم ایمنی بدن را ارتقا میدهند. سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه آن، آلیسین کمتری دارد، اما از نظر بسیاری از مواد مغذی از جمله آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بالاتری دارد. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز میتواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. نوشیدن آب بعد از سیر سیاه میتواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند.