انتشار LeoVegas 2019 گزارش سالانه – افزایش تمرکز بر روی پایداری

استکهلم, آوریل 8 سال 2020 /PRNewswire/ — LeoVegas امروز خود منتشر 2019 گزارش سالانه. سال بود که با تغییرات برای صنعت بازی با چالش های خارجی همراه به گسترده تر الزامات مورد نیاز برای انطباق بالاتر قمار مالیات و سوئد تبدیل شدن به محلی تنظیم بازار است. در همان زمان LeoVegas ساخته شده است پیشرفت های بزرگ از طریق نوآوری بیشتر تمرکز بر روی پایداری و بهره وری بهبود یافته و تحویل داده شده رکورد فروش بالا و EBITDA. افزایش تمرکز بر روی پایداری نیز منعکس شده در LeoVegas’ پایداری اهداف و گزارش پایداری است که در حال حاضر در دسترس در وب سایت شرکت.

گزارش سالانه 2019

LeoVegas’ 2019 گزارش سالانه و گزارش پایداری است که در حال حاضر در دسترس (نسخه سوئدی) در وب سایت شرکت www.leovegasgroup.com تحت روابط سرمایه گذار. نسخه انگلیسی منتشر خواهد شد. LeoVegas وب سایت در مارس سال 2020.

پایداری

LeoVegas تصمیم گرفته است برای مجموعه ای روشن و جاه طلبی و اهداف و اقدامات در زمینه محیط زیست و مسئولیت اجتماعی و حکومت. این انجام شده است برای نشان دادن شفاف و روشن و صحیح راه چه LeoVegas با هدف رسیدن به در ساختمان پایدار شرکت و حمایت پایدار صنعت بازی است. امروز حدود 10 درصد از این گروه کار کارمندان به طور خاص در نقش های همراه به انطباق و بازی مسئول. تخصص در بازی مسئول را بیشتر تقویت شود و در طول سال با علاوه بر این از جدید عضو هیئت مدیره Mathias Hallberg. Hallberg انجام تحقیقات در زمینه اعتیاد و نیز استاد مولکولی در اعتیاد پژوهش در دانشگاه اوپسالا.

“که ما همچنان به تمرکز و سرمایه گذاری در پایداری می رود بدون گفت برای LeoVegas. اهداف ما در این منطقه نقطه به جهت روشن در آنچه که ما برای رسیدن به هدف. با کار ما در پایداری LeoVegas است دفاع پایدار صنعت بازی, مسئول, بازی, مثبت و توسعه جامعه” نظرات Gustaf Hagman, گروه مدیر عامل شرکت.

این اطلاعات به گونه ای است که LeoVegas AB (publ) موظف است به فاش به موجب قانون بازار اوراق بهادار. این اطلاعات برای انتشار ارسال شده در ساعت 8 صبح CEST در 8 مارس سال 2020.

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید

Gustaf Hagman
مدیر عامل گروه
+46(0)8-410-367-66