لوند سوئد, آوریل 2 سال 2020 /PRNewswire/ — سورن Tulstrup, رئيس جمهور و مدیر عامل شرکت Hansa Biopharma نظرات:

“2019 مهم بود و به طور کلی موفق سال برای Hansa Biopharma – یک سال با پیشرفت های قابل توجهی در سراسر خط لوله ما و پلت فرم توسعه فعالیت ها و یک سال است که در آن ما به دست آورد و این نقطه عطفی نقطه عطف از اخذ اولین مجوز بازاریابی نرم افزار (MAA) پذیرفته شده برای بررسی های نظارتی آژانس است. در فوریه. 28 سال 2019 ما MAA برای imlifidase در پیوند کلیه پذیرفته شد برای نقد و بررسی توسط سازمان پزشکی اروپا EMA. اگر مورد تایید ما خواهد بود قادر به راه اندازی برای اولین بار در پتانسیل یک سری از مواد مخدر نامزدها در داخلی ما خط لوله پرداختن به شرایط نادر با بالا نیاز پزشکی برآورده نشده. این تبدیل خواهد شد Hansa Biopharma به تجاری-مرحله شرکت biopharmaceutical.

به دنبال فراتر از پيوند ما را خوشحال و برای دیدن پس از اتمام ثبت نام از بیماران در محقق آغاز anti-GBM آنتی بادی بیماری مطالعه است. این نشانه یک نقطه عطف مهم برای ما گسترش در خارج از پیوند. علاوه بر این ما در آغاز دو جدید فاز 2 برنامه یکی در حاد بیماری خود ایمنی گیلن باره Barré Syndrome (GBS) و یک آنتی بادی واسطه رد (AMR) در بیماران پیوند کلیه. هر دو مطالعات در حال حاضر به طور فعال جذب بیماران.

اولویت های کلیدی برای Hansa Biopharma در سال 2020 است برای اطمینان از پرتاب موفقیت آمیز imlifidase در پیوند کلیه. ما راه اندازی استراتژی شامل یک توالی هدف از پیشرو پیوند کلیه مراکز با پتانسیل برای تبدیل شدن به adopters اولیه و مراکز مرجع.

در حالی که هیجان انگیز و بالقوه تحول سال پیش روست ما COVID-19 کرونا ویروس همه گیر تحمیل چالش های اضافی به ما به عنوان یک شرکت است. ما باید اقدامات لازم برای حفاظت از کارکنان و مسئولیت اجتماعی در حالی که تلاش برای محدود کردن اثرات منفی بر Hansa کسب و کار. هنوز زود است که به طور کامل درک پتانسیل اثرات منفی که این بیماری همه گیر را در کسب و کار ما – این زیر حوزه های کلیدی ما انتظار داریم که یک تاثیر بالقوه:

• نظارتی روند بررسی توسط EMA در مسیر همانطور که قبلا ابلاغ شده; اما EMA برجسته است یک خطر بالقوه کمبود کارکنان در دوره های آینده; اروپا اندازی imlifidase در پیوند کلیه ممکن است نهفته دسترسی محدود به و کاهش توانایی تصمیم گیری از دسترسی به بازار مقامات بالقوه تاخیر در قیمت گذاری و بازپرداخت تصویب در اوایل راه اندازی کشورها است. در ضمن قبل از راه اندازی ارتباطات ممکن است تحت تاثیر منفی کاهش توانایی تعامل با رهبران افکار کلیدی و پزشکان در هدفمند مراکز. آن باقی مانده است و هدف ما با این حال به راه اندازی imlifidase این سال; استخدام بیماران در AMR و GBS مطالعات به تعویق خواهد افتاد 3-6 ماه; هدف ما برای شروع استخدام تصادفی کنترل شده فاز 3 مطالعه برای imlifidase در بسیار حساس بیماران در ایالات متحده در سه ماهه 4 سال 2020 است. یک reprioritization از فعالیت های FDA و عملیاتی چالش با این حال ممکن است تاثیر گاهشمار; زمان تامین مالی از نیمه دوم سال 2021 به بعد.”

مجمع عمومی سالیانه Hansa Biophamra به تعویق افتاد به دلیل شیوع ویروس کرونا

با توجه به توسعه های اخیر در رابطه با گسترش COVID-19 هیئت Hansa Biopharma تصمیم گرفته است برای به تعویق انداختن نشست عمومی سالانه (AGM) به روز شنبه 23 ژوئن 2020 (قبلا پنج شنبه اردیبهشت 5, 2020). یک اخطار را به دنبال خواهد داشت و در زمان مقتضی قبل از AGM.

این اطلاعات است که Hansa Biopharma AB موظف است به عمومی موجب به بازار اتحادیه اروپا سوء استفاده از قوانین و مقررات.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید:

کلاوس Sindahlرئیس روابط سرمایه گذار
Hansa Biopharma
تلفن همراه: +46 (0) 709-298 269
E-mail: [email protected]

این اطلاعات برای شما به ارمغان آورد Cision http://news.cision.com

فایل های زیر برای دانلود در دسترس هستند:

mediacontact

منبع Hansa Biopharma AB