15 شهرهای دوقلو takeout/تحویل رستوران گزینه های پیشنهاد شده توسط مواد غذایی ما منتقد

که هدر Asbury باز هدر در اوایل این ماه ساخته شده و در حال حاضر prescient تصمیم به شامل یک پیاده روی پنجره در جنوب مینیاپولیس رستوران.

اولیه طرح بود به استفاده از پیاده رو-رو به پورتال برای پرورش مناسب قهوه و بستنی فروش. اما زمانی که رژیم صهیونیستی. تیم Walz بسته تمام رستوران ناهار خوری اتاق که پنجره ناگهان یک دروازه به طیف گسترده ای از takeout گزینه های.

“کل این باز کردن یک رستوران چیزی شده crazier این از من همیشه فکر آن خواهد بود” گفت: Asbury. “ما نمی تواند رسیدن به هر چیزی چون هر روز یک ماجراجویی جدید. ما مشغول هستید. ما می خواهیم به نگه داشتن ما کارکنان شاغل در طول این دوران سخت. و ما در حال رفتن به سعی و خوراک محله به طوری که آنها مجبور به تکیه بر کنسرو سوپ.”

بایگانی اطلاعات است که نگه داشتن برخی از رستوران ها — و بسیاری از خدمات تحویل مشغول سراسر شهرهای دوقلو. و نقشه کشی بسیار مورد نیاز درآمد به یک صنعت در حالت بحران.

“ما را به کار گیرند به عنوان طولانی به عنوان مثل انسان ممکن است در این ظرفیت گفت:” چارلی Broder از Broders’ Cucina Italiana, Broders’ نوار پاستا و Terzo, همه, واقع در 50 و پن در جنوب مینیاپولیس. “این بار تلاش. ما گذاشته شدن بیش از یک صد نفر از کارکنان. ما اعتقاد داریم که ما در حال رفتن به از طریق آن دریافت کنید و که ما در حال رفتن به اینجا برای همه در شهر ما. غلیان احساسات پشتیبانی و شفقت در رسانه های اجتماعی است که قریب به اتفاق قربانیان.”

در رستوران های محلی, سفارش, سیستم عامل متفاوت است: از طریق تلفن و وب سایت ها و یا برنامه های گوشی های هوشمند. اتصالات به مصرف کنندگان طیف وسیعی از بایگانی اطلاعات به منظقه وانت به تحویل. و به یاد داشته باشید: لطفا نوک سخاوتمندانه.

Boludo

استاندارد تنظیم empanadas (نه تحت هیچ شرایطی از دست تره-گورگونزولا نسخه) و برخی از شهرستان را قابل توجه ترین پیتزا همه از دست مالک/خمیر نجوا Facundo خاویر Defraia. بایگانی اطلاعات و منظقه وانت, 11 صبح تا 9 بعد از ظهر سه شنبه.-خورشید.

3749 Nicollet Av. S., Mpls,., 612-965-2858, boludoempanadas.com

Broders’ Cucina Italiana, Broders’ نوار پاستا

این Broder خانواده ارائه شده است کل همه-ایتالیایی منوها در هر دو رستوران ها: سالاد سرد و گرم ساندویچ, پیتزا و دلچسب پاستا در سابق دقت آماده پاستا و risottos در دومی است. این Cucina یک زن 38 ساله مینیاپولیس موسسه نیز فروش آن شربت خانه اقلام خشک پاستا, گوجه فرنگی, سس آنچوی روغن زیتون tapenades — از طریق وب سایت خود را. “ما یک تن از موجودی فوق العاده برای دختران و hunkering گفته چارلی Broder. منظقه و تحویل 11 صبح تا 8 بعد از ظهر روزانه.

2308 W. 50 سنت, Mpls,., 612-925-3113, broders.com و 5000 پن Av. S., Mpls,., 612-925-9202, broderspastabar.com

هدر

او فقط باز رستوران, آشپز/صاحب هدر Asbury جانباز سابق لوسیا است فروش صبحانه (همیشه در حال تغییر frittata یک beaut ” از یک ساندویچ تخم مرغ یک و نیم دوجین گزینه های نان تست) تا ظهر به همراه همه روزه ناهار و شام گزینه های است که شامل pappardelle بولونی باز رو تن ذوب و لیمو-orzo-سوپ مرغ و آماده دلی سالاد. سفارش از طریق تلفن و یا در و پنجره را با سفارش آنلاین و تحویل به زودی از 10 صبح تا 8 بعد از ظهر سه شنبه.-خورشید.

5201 شیکاگو Av. S., Mpls,., 612-445-8822, heathersmpls.com

سنبل

آشپز/صاحب Rikki Giambruno و کارکنان خود را در حال تمرکز خود را از استعدادهای قابل توجهی در ایجاد یک همیشه در حال تغییر خدمت-چهار وعده غذا (برای مثال کوفته با سوپ زرت نان سیر و یک endive سزار) قیمت در حدود $50. “شما می دانید, راحت واسوده, آرامش, مسائل, انواع غذاهای شما می خواهید به غذا خوردن در یک زمان استرس زا” گفت: Giambruno. “این در مورد ایجاد سالم وعده های غذایی مغذی برای جامعه و حفظ کارکنان ما پشتیبانی برای تا زمانی که ممکن است.” منو خواهد بود ارسال شده روزانه در رستوران وب سایت. Takeout ظهر-8 p. m. روزانه.

790 Grand Av., St. Paul, 651-478-1822, hyacinthstpaul.com

Jun Szechuan آشپزخانه و نوار

دو سحر و جادو واژه “dim sum” اعم از نان پر شده با چرب حلقه به گوشت خوک-حفظ تخم مرغ به راحتی. مادر و پسر مالکیت تیم از جسی وانگ و جک وانگ ساخته شده اند کوفته خانه تخصص (از دست ندهید زنجبیل مملو از گوشت خوک نسخه) در امتداد housemade دن دن رشته فرنگی. آسایش فکر سوپ نیز باید. منظقه و تحویل 11 صبح-9 p. m. خورشید.-Thu., ساعت 11 صبح-10 شب پنج شنبه.-نشسته است.

730 واشنگتن Av. N., Mpls,., 612-208-0706, junnorthloop.com

کمی فر

شما نام آن را, این خانواده, دوستانه, هیچ و بی معنی اصلی احتمالا در خدمت آن در مقادیر عظیم در قیمت مقرون به صرفه: استیک و تخم مرغ شش لایه لازانیا کبد و پیاز آبجو-کتک cod مرغ سوپ رشته فرنگی, تیرامیسو. معاملات فراوانند از جمله زمان خرید-یکی-یکی-رایگان پیتزا بزرگ ویژه. به منظور تماس (نقدی یا چک تنها), takeout, 9 صبح تا 8 بعد از ظهر روزانه.

1786 E., Minnehaha, Av., St. Paul, 651-735-4944, thelittleoven.com

Lyn 65

“ما باید محدود منوی greatest-hits غذاهای که مردم آمده اند به دانستن Lyn 65 توسط” گفت: سرآشپز/مالک بن Rients. “آن را به مواد غذایی است که سفر بهترین است.” که شامل استاندارد-تنظیم پیتزا, همبرگر و مرغ سوخاری اما انتخاب نکرده اند و در سنگ نوشته شده است. “ما باید یک درک بهتر از این بعد از چند روز,” او گفت:. “توجه به انتقادات و پیشنهادات ما را تغییر منوی. ما لازم نیست که اکو نشده است.” Curbside 4-8 p. m. روزانه.

6439 Lyndale Av. S., Richfield, 612-353-5501, lyn65.com

آخور

پوسته-your-own, صدف, صدف بخارپز در گوجه فرنگی-کاری براث design-your-own پیتزا خشکیده حلزون اسکالوپ با ریزوتو و بسیار به یاد ماندنی سالاد سزار تنها برخی از آیتم های موجود برای takeout از آشپز/صاحب مایک Willenbring آشپزخانه. “همانطور که ما اجرا از برخی از چیزهایی که ما می تواند تغییر منو,” او گفت:. “ما ممکن است ارائه ناهار روز جمعه و شنبه.” Curbside 5-10 بعد از ظهر سه شنبه.-نشسته است.

320 5 Av. N. بیپرت, 651-324-9313, mangerrestaurant.com

Marna است Eatery و سالن

آشپز/co-owner Rolando دیاز عاشقانه تساوی از کاستاریکا کولون میراث. به صورت موقت او را با ارائه یک نیم دوجین $12 مورد است که شامل چهار برنج ظروف (از جمله gallo پینتو کلاسیک که جفت برنج با چاشنی لوبیا سیاه و سفید و سرخ شده plantains آووکادو و چیپس ذرت با پنیر) و یک برگر است که به طعم (و دیده می شود) به باور. Takeout, منظقه و تحویل 11 صبح-2 بعد از ظهر و 4 تا 6 بعد از ظهر سه شنبه تا شنبه.

4154 W. برادوی رابینزدیل, 612-272-1370, marnaseatery.com

Ngon اغذیه فروشی و مشروب فروشی

آشپز/صاحب Hai Truong مزرعه به جدول رویکرد به ویتنامی نتایج پخت و پز در تازه پرماجرا غذاهای که عبارتند از: خرگوش-پر کوفته آرد چاودار رشته فرنگی رامش در گوشت و آبگوشت و cassoulet با خانه-دودی بز سوسیس. جای تعجب نیست که Truong یک سال 2020 کسیکه برای جیمز ریش بنیاد بهترین آشپز: میانه جایزه. منظقه وانت و تحویل 4-8:30 p. m. روزانه.

799 W. دانشگاه Av., St. Paul, 651-222-3301, ngonbistro.com

Red Wagon پیتزا Co.

آشپز/صاحب پیت کمپبل در ابتدا ایجاد یک پایه فن در لیندن تپه بازار کشاورزان قبل از matriculating به این تیز آجر و ملات خروجی که در آن او bakes پیتزا از تمایز ($15-22 دلار) در یک اجاق چوب سوز. منظقه و تحویل 4-9 p. m. روزانه.

5416 پن Av. S., Mpls,., 612-259-7147, redwagon-mpls.com

باریک است

برادران Omar (با نام مستعار “باریک” و Yunes Abuisnaineh بازسازی و گسترش سابق استارباکس خروجی به یک کلاسیک سرویس سریع برگر مشترک. آنها در حال تبدیل کردن آرایه ای موثر از بالا, برگر مرغ بال به خوبی پر برنج کاسه (بره gyro یا مرغ gyro) همه در قیمت مناسب. Takeout, منظقه و درایو-از طریق 10:30 صبح-9 p. m. خورشید.-Thu., 10:30 صبح-10 شب پنج شنبه.-نشسته است.

6901 بروکلین Blvd. بروکلین مرکز 763-512-2000, eatslims.com

سی و عدل

میانه کرایه تاکید در این هاپکینز سنگ. “ما قصد داریم برای شروع و به عنوان ما اجرا از محصولات ما تحکیم و آمد تا با یک منو است که ما را به اجرا در بیشتر نیمه دائم و گفت:” مالک تاد Dupont. او و شریک کسب و کار تام Hutsell همچنین برنامه ریزی برای احیای محبوب خود را بزرگ 10 زیر فروشگاه ساندویچ. مرتب کردن بر اساس. “ما در حال کار بر روی آوردن به جایگزینهای موقت” او گفت:. “آن خواهید بود یک pop-up بزرگ 10 carryout.” بایگانی اطلاعات و منظقه, 11 صبح تا 7 بعد از ظهر سه شنبه.-خورشید.

1106 Mainstreet, هاپکینز, 952-930-0369, thirtybales.com

Vann

در این خوب ناهار خوری و غذاهای دریایی متمرکز تازه وارد آشپز/صاحب اریک Skaar برنامه ای برای نگه داشتن گیاه خواران flexitarians و pescatarians در ذهن او به عنوان خود به خود تغییر منوی خود را. “که چگونه [او] رول” گفت: Skaar همسر و شریک کسب و کار Cyndi Skaar. “او متوجه می شود که خود را شبکه ای از foragers و کشاورزان و تخصص مواد غذایی purveyors موجود است و او طرح های خود را در ظروف در اطراف کسانی که مواد تشکیل دهنده. او همچنین در تلاش برای نگه داشتن خود را از تامین کنندگان شاغل. ما همه در این با هم.” Takeout با منظقه و تحویل به زودی ظهر-8 p. m. روزانه.

4016 ساحلی, درایو, بهار, پارک, 952-381-9042, vannrestaurant.com

جهان آشپزخانه, خیابان

یک رستوران با یک کامیون مواد غذایی پایه و اساس است که درک takeout. انتظار می رود طیف گسترده ای از آشپز/co-owner Sameh وادی را در سطح جهان الهام گرفته از برنج کاسه, burritos, tacos ساندویچ و سالاد است. تحویل رایگان در سفارشات بیش از $25 از طریق رستوران وب سایت و برنامه. یکی دیگر از جایزه: پیمانه نیم لیتری وادی را Milkjam لبنیاتی بستنی نیز در دسترس هستند. منظقه و تحویل 11 صبح تا 10:30 p. m. روزانه (“ما ممکن است گسترش اواخر شب ساعت در تعطیلات آخر هفته در آینده نزدیک در صورت نیاز” گفت وادی). توجه داشته باشید: وادی را غذاهای دریایی-محور Grand گرفتن (1672 Grand Av., St. Paul, 651-348-8541, grandcatchmn.com) ارائه شده است منظقه و تحویل از 4 تا 9 بعد از ظهر روزانه.

2743 Lyndale Av. S., Mpls,., 612-424-8855, eatwsk.com

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>