موکا چیست و چگونه تهیه می شود ؟

موکا نوشیدنی گرم بر پایه اسپرسو است که در بین دوستداران قهوه و شکلات بسیار محبوب است. موکا (Mocha) یا موکا Cafe: سس شکلات + قهوه (اسپرسو) + شیر فوم و شیر فوم.

موکا چیست

همانطور که در بالا توضیح دادیم، موکا یکی از نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو است یعنی پایه اصلی این نوشیدنی اسپرسو می باشد.

طرز تهیه موکا

برای طرز تهیه قهوه موکا می توانیم از شکلات صبحانه Nutella یا Farmand استفاده کنیم. اگر عاشق شکلات با طعم خاص هستید ، آن را در ظرفی بریزید و در شعله نرم قرار دهید تا شکلات باز و آماده استفاده شود. ما به حدود 2 قاشق چایخوری شکلات صبحانه یا شکلات ذوب شده نیاز داریم (البته بسته به ذائقه شما مقدار شکلات می تواند کم یا زیاد شود).
ابتدا یک کاسه مناسب موکا را گرم کنید ، سپس شکلات و کف آن را قرار دهید.

شیر را مرطوب کرده و درست کنید تا شیر غلیظ شود و شیر آماده شود (روشهای مختلفی برای تمیز کردن شیر وجود دارد ، مانند خیس شدن با ریختن شیر در ظرف شیشه ای بسته و تکان دادن ظرف) ، از ماشه استفاده کنید ، از دستگاه فرانسوی استفاده کنید.)

آماده استفاده از سازنده اسپرسو (اسپرسو) شوید. اسپرسو را کمی روی شیر و کف بریزید تا نوشیدنی پوشانده شود. یک دستورالعمل استاندارد برای نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو ، اسپرسوی دو یا دو شات (50 – 58 سی سی) است. اما ما مقدار اسپرسو را بسته به سلیقه خود تنظیم می کنیم.

ترکیب موکا چیست؟ شکلات ، اسپرسو ، شیر ، کف شیر و خامه

برای سرویس موکا ، ما از ظروفی با ظرفیت 220 سی سی سرامیک یا شیشه استفاده می کنیم.

کافه موکا برای کسانی که نمی خواهند قهوه شان خیلی تلخ باشد و طعم شکلات را دوست داشته باشند ایده آل است.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>